Home > Tips och nytt > Surf camp i Indonesien

Surf camp i Indonesien

January 7th, 2013

Fastän det finns våtdräkter och sådant som gör att vi slipper frysa ihjäl så kan vi ju i Sverige inte, hur mycket vi surfvänner än skulle vilja, stoppa att vädret slår om och vinterns kyla gör att vattnet fryser till is. Hur löser vi då detta om vi inte har lust att vänta tills nästa vår och sommar på att återigen plocka fram brädan och våtdräkten?  – Jo vi beger oss till sydligare breddgrader givetvis.

Nu är det inte alla som har möjlighet att bara sticka iväg en eller flera veckor, men har du möjligheten så skall du här få ett värdefullt tips.

I Indonesien, närmare bestämt på ön Lombok drivs en surfskola startad 2007 av unga svenska surffantaster. Man kallar sig för Surfcampindonesia, tidigare Surf camp Lombok. Dit kan du välja att åka en till fyra veckor för att få komma bort från vinterns kyla och viktigast av allt få slänga sig ut i det härliga vattnet på surfbrädorna. Man har öppet alla månader utom juli och generellt två startdatum per månad för ny kurs. Det går att välja mellan nybörjare och avancerad utövare.

Priserna är inte så farliga som man kanske kan tänka sig. För en veckas boende med måltider, surfning och aktiviteter så betalar man från 550 euro.

Så vill du uppleva paradiset, samtidigt som du utövar din favoritsyssla så ska du ta en titt på detta!  För mer information om allt det ovanstående kan du titta in på deras hemsida.

Categories: Tips och nytt Tags: