Home > Mode, Tips och nytt > Sköna surfkläder

Sköna surfkläder

March 6th, 2017

Sommaren kommer så småningom även om den kanske känns långt bort, Sverige är ett fantastiskt land på många sätt och när det ligger snö kvar längst upp i norr så kanske man redan i södra Sverige fått på sig sköna surfkläder och gett sig ut på vågorna för länge sedan. Snart så, ett par månader till så är det surfväder i hela Sverige.

surfing

T-shirt är något som passar för alla tillfällen, även i surfsammanhang, skönt att ha med sig några torra t-shirt för ombytet när man surfat klart. Självklart så går det även att surfa i om vädret tillåter. Tror dock att de längst i norr surfar i våtdräkt ett tag till innan den riktiga sommarvärmen har kommit till oss alla.

Hos företag som Sportamore så hittar man förutom t-shirts även sköna badkläder som man kan använda när man surfar och vädret tillåter. Vilka surfkläder du använder beror mycket på var i landet du bor, och klart är man viking så kanske det inte spelar någon roll, men visst är det något speciellt att surfa när det är varm och skönt ute.

Åker man på semester utomlands så kanske man inte vill dra med sig allt för mycket packning. Det kan vara en fördel att kolla upp hur andra gjort när dom åkt utomlands för att surfa. Det kan finnas bra surfbutiker som man kan hyra utrustning och den klädsel man behöver som exempelvis våtdräkt.

Categories: Mode, Tips och nytt Tags: