Hem > Tips och nytt > För dig med ett aktivt friluftsliv

För dig med ett aktivt friluftsliv

november 16th, 2021

Lever du ett aktivt liv ja då är det bäst att välja kläder efter väder, allra helst med Sveriges nyckfulla väderlek. Oavsett om du pendlar med cykel till arbetet, promenerar hunden eller kanske spenderar mycket tid ute i skogen eller andra terränger så behöver du vara välklädd. Till längre turer är det än viktigare än till kortare att du har på ordentliga, slitstarka och tåliga kläder.

Välj rätt utrustning

Du som är aktiv på sjön med exempelvis segling eller fiske kan behöva klä dig varmt och gärna med vatten- samt vindresistenta kläder för att motstå kylan och fukten. Ta gärna på dig flera lager underställ eller varma kläder under torrdräkten om du använder en sådan.

Användbara saker att ta med dig på ett båtäventyr kan vara ett vattenfilter om du skulle få slut på dricksvatten. Några andra saker du kanske behöver kan vara en bra multikniv, din allra bästa vän ute i naturen och ett smidigt utekök för att tillaga eventuell fångst. Det vill säga om du fiskar, annars till uppvärmning av medhavda matlådor.

Köp hem det som behövs online redan innan du åker. På nätet kan du hitta frilufts-, krisberedskapsartiklar och funktionella prisvärda kläder till billiga priser.

Categories: Tips och nytt Taggar: