Home > Tips och nytt > Besök Falkenberg

Besök Falkenberg

December 21st, 2012

Du som bor i Falkenberg kan enkelt ta dig till havet och kanske också delta i en surfing-utbildning. För de som bor längre ifrån kusten kan det vara lite krångligare. Vi ger dig bra tips för att du skall få en härlig tid på surfingbrädan vid kusten i Falkenberg.

Du behöver egentligen inte göra så mycket mer än att planera in var du vill bo när du skall resa till Falkenberg för att lära dig surfingens ädla konst. Du får all hjälp när du kommer hit och behöver inte tänka på att skaffa utrustning eller annat. Det mesta går att hyra på plats. Om du inte hittar just det du söker i Falkenberg är det nära till de större städerna Halmstad och Varberg. Det finns ofta kurser att delta i under sommaren och sedan är det bara att hoppas på trevligt väder.

Var skall du bo?

Det finns en hel del trevliga och prisvärda hotell i Falkenberg. Du kan söka på hotell Falkenberg efter ett bra hotell. Här ser du snabbt vilka hotellrum som passar din kassa. Om du har mycket pengar att spendera finns några riktigt fina fyrstjärniga hotell här. Grand Hotel Falkenberg är ett mycket vackert hotell vid Ätran. Om du har en budget som inte klarar stora kostnader för boendet kan du istället satsa på Sannagård B & B eller att kanske hyra en liten stuga på Skrea Camping & Cottages.

 

Categories: Tips och nytt Tags: