Home > Tips och nytt > Besök Falkenberg

Besök Falkenberg

April 27th, 2013

Du som inte bor i Falkenberg kanske har blivit sugen på att komma hit och prova surfing? Här är verkligen skönt på sommaren och väljer du Falkenberg i sommar kommer du att få en härlig semester!

Mycket i Falkenberg handlar om vattensport och det är väl det barnen tycker är allra härligast att få ägna sig åt på sommaren. Här i Falkenberg har vi många soltimmar per år och eftersom det är långgrunt vid de flesta stränder blir det också ofta varmt i vattnet ganska snabbt. Ta med familjen och kom och besök oss på semestern!

Vilka hotell finns?

Falkenberg har några riktigt trevliga hotell och några av dem finns nära havet. Om du enkelt vill välja mellan våra hotell kan du besöka denna bokningssida. Snabbt och enkelt väljer du mellan Falkenbergs hotell.

Alldeles vid havet vid den populära Skrea strand hittar du Ocean Hotel. På hotellet finns också en fin restaurang där du kan äta dagens alla mål. Ocean Hotel bokar du direkt här.

Om du hellre vill bo inne i Falkenberg (det är bara 2 km still stranden i alla fall) kan vi rekommendera Nya Pallas Hotel som är ett mycket charmigt hotell i de centrala delarna. Hotellet är fyrstjärnigt och du kan boka rum här.

Andra trevliga hotell är Värdshuset Whitan och det otroligt vackra Grand Hotel Falkenberg. Det finns alltså många trevliga hotell här i Falkenberg så bestäm dig redan nu för att ta familjen med till vår härliga stad på västkusten.

 

 

Categories: Tips och nytt Tags: